studiotrope logo
site map

 a • gallery


A 19th Century residence built along Welton Street in Denver’s Historic Five Points neighborhood was more recently home to a pottery studio. The adjacent vacant lot was developed into an outdoor garden and meeting space, and the interior was renovated into an open studio environment with a rich juxtaposition of old and new materials and technology. The renovation, driven by sustainable design, included radiant heating in a thermal concrete floor slab, natural daylighting for the studio and conference spaces, cross ventilation and solar control via canopies and sliding panels. The indoor/outdoor connection is quite strong as the studio spaces open directly to the exterior yards. The building has become a laboratory for experimental thought and implementation.   

 




eli lilly nederland cialis order cheap viagra online uk viagra internet pharmacy