studiotrope logo
site map

ross - cherry creek library

Ross-Cherry Creek Library is one of six Denver Public Library branches designated as a Contemporary Service Style. After completing the program for this service style, studiotrope was commissioned to implement the new design guidelines and reinvent the interior of this branch. Selective re-configuration has resulted in a rebirth of the interior spatial relationships, creating ultra-flexible open spaces. Furnishings and wayfinding have been integrated into the overall retrofit in a manner that lends to self-help and self-discovery. The vertical circulation components have been improved so customers can explore the entire facility without guidance. A component of the program unique to the Contemporary Service Style is the ‘beehive’, a space that will beckon and intrigue customers to stay in touch with current trends and the latest information. Furnishings in and around the beehive cater to an intensified customer-staff interactivity, encouraging information seekers to mix with information providers.




sildenafil citrate org uk levitra se necesita receta medica cialis online holland kamagra gel u apotekama sildenafil comprar colombia precio de cialis en cruz verde virkning av viagra