studiotrope logo
site map

nest house

The site for this residence is on the south edge of the Montclair Historic District in Denver.  We felt a contemporary and compatible solution on this site must express a simplistic and ordered architecture that is modest and non-descript.  Situated between two groves of extremely mature spruce trees, the form of this dwelling was a direct result of the relationship between its interior and exterior environments. The client desired a home office that is at once connected to the heart of the home while also environmentally separated.  Divided only by sliding panels from the open plan of the first level, the office, or ‘nest’ as it became termed, offers an entirely unique experience from the remainder of the home due to three walls of glass framing a spruce grove immediately outside to the west.  The nest establishes a symbiotic relationship with the grove and anchors the home to its site.




blue kamagra uk generic levitra uk cheap pfizer viagra uk cheap levitra online uk cheap cialis in the uk cheapest online tadalafil sildenafil 50 mg precio viagra wirkung auf frau koop cialis